Skip to main content

Bekijk onze verschillende machines

Compactors

Shredders

Te koop

De TANA-afvalverdichter, de TANA E en H-serie

TANA is de enige afvalcompacter die specifiek voor dit doeleind is gebouwd. De huidige TANA E & TANA H-serie zijn het resultaat van langdurige productontwikkeling en bewezen oplossingen die de gebruiker opmerkelijke voordelen opleveren. Tana-compacters hebben unieke kenmerken die hen in een andere dimensie plaatsen ten opzichte van andere verdichters op de markt. Dit alles dankzij de montage van twee grote  looptrommels in combinatie met het rigide frame en de snijtanden.

Het maximaliseren van het verdichtingspercentage en het verlengen van de levensduur van een stortplaats met optimale bedrijfskosten zijn de belangrijkste doelstellingen van de hedendaagse afvalbeheerprofessionals. Tana verhoogt het verdichtingspercentage met minimaal 10% in vergelijking met andere fabrikanten. Hoe realiseren we zo’n resultaat?

De eenvoudigste manier om de verdichtingsdichtheid van de stortplaats te berekenen, is door het oppervlak van de stortplaats, het gebruikte volume en de op die bepaalde sector aangebrachte tonnages te meten. Over het algemeen ligt de dichtheid tussen 700 kg / m3 en 1300 kg / m3. Deze dichtheid wordt beïnvloed door het type afval en de variabele eigenschappen ervan, evenals door de apparatuur die wordt gebruikt voor verdichting. De TANA E en H-serie afvalverdichter behaalt minimum 10% hogere verdichtings resultaten dan elke andere vierwielige machine.

Bekijk de algemene brochure

Bekijk de Tana Compactors

De TANA Shark, een breker die het verschil maakt

De TANA Shark, een traagdraaiende shredder, is de meest veelzijdige breker op de markt. De Shark laat echt zijn meerwaarde zien als het moeilijk wordt: Geen materiaal houdt de breker tegen wat resulteert in een brede waaier van toepassingen. Dankzij een intelligent en een solide concept reduceert de Shark de meeste producten in één passage tot een uniforme deeltjesgrootte tussen 50 en 500 mm.

Er heerst een trend om afvalstromen tot kleinere stukgroottes te reduceren, de volumes die naar stortplaatsen zo laag mogelijk te houden en dus maximaal te recycleren om elk materiaal opnieuw een waarde te geven. Bovendien wijzigt de samenstelling van afval voortdurend, wat leidt tot de vraag naar meer polyvalente machines.

De TANA pro-track : Een helder beheer van de machine.

Kennis en een perfect overzicht van de activiteitsgegevens van de breker met behulp van het Pro-track informatie platform, wat leidt meer productiviteit tegen lagere kosten. Het TANA ProTrack-systeem is wellicht het meest geavanceerde systeem op de markt en biedt alle informatie over het machineproces en een perfecte onderhoudsplanning.

Bekijk de algemene brochure

Bekijk de Tana Shredders