Skip to main content

ONZE PARTNERS

Keestrack

Gedreven door het idee van continue verbetering: Door hoge eisen te stellen aan innovatie en oplossingsgerichtheid zijn keestrack machines altijd ontworpen om tot in het kleinste detail te presteren. Hun producten zijn gemaakt om het werk gemakkelijker te maken en doelen efficiënter te bereiken.

Met deze instelling geeft Keestrack al meer dan een kwart eeuw vorm aan de bouwmachine-industrie. Van de visie van direct feed scalpers in de beginjaren tot de huidige mogelijkheden van elektromobiliteit.

Bekijk de machines

Terex Ecotec

Terex Ecotec is onderdeel van de bredere Terex Materials Porcessing groep. Ze zijn één van de marktleiders in het ontwerpen en produceren van houtverwerkings- biomassa- en recyclingapparatuur.

Door overnames van Continental Biomass Industries (CBI) en Neuson Ecotec Environmental Technology, in combinatie met een agressieve onderzoeks- en ontwikkelingsstrategie, heeft Terex Ecotec een reeks mobiele machines van wereldklasse ontwikkeld die de industrie komende jaren vorm zal geven.

Vandaag omvat het uitgebreide Terex Ecotec gamma:

  • Traag- en sneldraaiers
  • Trommelzeven
  • Overslagkranen
  • Metaalscheiders
  • Transportbanden
Bekijk de machines

EvoQuip

EvoQuip heeft een breed scala aan producten ontworpen om te voldoen aan de eisen van vijf belangrijke sectoren: bouw en constructie, steengroeven, landbouw en veeteelt, landschapsarchitectuur en tuinbouw, evenals de machineverhuur.

Het merk streeft naar gebruiksgemak en legt bij de ontwikkeling van nieuwe producten de nadruk op eenvoud, onderhoudsgemak, brandstofefficiëntie en handigheid bij transport.

Bekijk de machines

Maskin Mekano

Maskin Mekano, een familiebedrijf gevestigd in de uitgestrekte regio van Jönköping, Zuid-Zweden, kan bogen op een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1956. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gefocust op het leveren van topmachines aan aannemers en steengroevebedrijven, waarbij onberispelijke kwaliteit bij elke levering gegarandeerd werd. Maskin Mekano ontwikkelt en produceert geavanceerde mobiele schudzeven en breekinstallaties met een opmerkelijke capaciteit.

Bekijk de machines

Precimeca

Binnen de recyclingsector existeren nog steeds prangende problemen bij het recycleren van allerhande banden.
Als grootse spelen in de sector zijn wij dan ook verheugd om dankzij ons dealership met Precimeca voor de Benelux, samen met u nog meer te kunnen inspelen op deze moeilijkheden.

Het Franse bedrijf is voornamelijk gekend door zijn aanbod mobiele en stationaire shredders. Ofwel meer specifiek, bandenbrekers.

Bekijk de machines

Roco

ROCO is een familiebedrijf met een lange geschiedenis in de verkoop van breek- en zeefinstallaties en maakt deel uit van de Ballytrain Group. Roco biedt innovatie met ongeëvenaarde ervaring met de praktische kennis met hun achtergrond uit de steengroeve. Hun prioriteiten zijn eenvoudig, het opbouwen van levenslange relaties gebaseerd op het vertrouwen en ondersteunen van hun klanten.

Met Smet Rental hadden we onze eerste Roco kaakbreker aangekocht in 2019. Nu in 2022 zijn we met Smet Machinery officiële dealer van het volledige Roco gamma in de BeNeLux.

Bekijk de machines

Wima

WIMA is een Duits bedrijf gespecialiseerd in diverse zeef- en scheidingstoepassingen. Met Smet Machinery gaan wij ons inzetten in het verdelen van de dichtheidsscheiders, HDS series en lamellenscheider, LA-series.

Met de dichtheidsscheiders kan je efficiënt materialen scheiden zoals de overmaat van compost, wortelhout, groenafval, boomafval of sloopmateriaal in een licht en zware fractie.

De lamellenscheiders kunnen worden ingezet voor de behandeling van afvalwater.

Bekijk de machines

SmetVac

SmetVac is een exclusief product van Smet Machinery, op de markt gebracht om te voldoen aan de toenemende eisen van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de recyclage van diverse afvalstromen. Een van de belangrijkste vereisten was het verminderen van het gebruik van plastic in het product. Deze trend zagen we ook terug bij de verhuur van onze machines, waar de vraag naar mobiele windshifters gestaag toenam.

Als reactie op deze groeiende vraag, introduceren we nu met trots de SmetVacs. Deze compacte, duurzame, mobiele en betaalbare windshifters kunnen gemakkelijk worden gemonteerd op verschillende mobiele en stationaire installaties. Dankzij de snelle op- en afbouwtijd kunt u zelf bepalen wanneer u ze inzet en wanneer niet, wat het gebruiksgemak aanzienlijk vergroot.

Bekijk de machines

CRSNI

CRS Complete Recycling Systems, opgericht in 2009, is een toonaangevend ingenieursbedrijf dat wereldwijd vaste en mobiele recyclinginstallaties levert voor de verwerking van gemengd bouw- en sloopafval. CRS NI Ltd, beschikken ze over een team van hooggekwalificeerde specialisten die zowel mobiele als stationaire recyclingmachines ontwerpen en produceren. Hiermee kunnen ze tegemoetkomen aan de specifieke en unieke vereisten van verschillende afvalverwerkingsinstallaties en deze zelfs overtreffen.

Van mobiele sorteercabines tot volledige afvalrecyclingoplossingen, alles wordt in eigen huis geproduceerd en vervolgens ter plaatse geïnstalleerd. Hun toewijding aan innovatie en expertise stelt hen in staat om duurzame oplossingen te bieden voor een wereldwijd probleem.

Bekijk de machines