Skip to main content

ONZE PARTNERS

Precimeca

Binnen de recyclingsector existeren nog steeds prangende problemen bij het recycleren van allerhande banden.
Als grootse spelen in de sector zijn wij dan ook verheugd om dankzij ons dealership met Precimeca voor de Benelux, samen met u nog meer te kunnen inspelen op deze moeilijkheden.

Het Franse bedrijf is voornamelijk gekend door zijn aanbod mobiele en stationaire shredders. Ofwel meer specifiek, bandenbrekers.

Bekijk de machines

Roco

ROCO is een familiebedrijf met een lange geschiedenis in de verkoop van breek- en zeefinstallaties en maakt deel uit van de Ballytrain Group. Roco biedt innovatie met ongeëvenaarde ervaring met de praktische kennis met hun achtergrond uit de steengroeve. Hun prioriteiten zijn eenvoudig, het opbouwen van levenslange relaties gebaseerd op het vertrouwen en ondersteunen van hun klanten.

Met Smet Rental hadden we onze eerste Roco kaakbreker aangekocht in 2019. Nu in 2022 zijn we met Smet Machinery officiële dealer van het volledige Roco gamma in de BeNeLux.

Bekijk de machines

Wima

WIMA is een Duits bedrijf gespecialiseerd in diverse zeef- en scheidingstoepassingen. Met Smet Machinery gaan wij ons inzetten in het verdelen van de dichtheidsscheiders, HDS series en lamellenscheider, LA-series.

Met de dichtheidsscheiders kan je efficiënt materialen scheiden zoals de overmaat van compost, wortelhout, groenafval, boomafval of sloopmateriaal in een licht en zware fractie.

De lamellenscheiders kunnen worden ingezet voor de behandeling van afvalwater.

Bekijk de machines